CGI

Junior P2P/EFH Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Linköping, , Sweden
Annonserat
den 11 december 2020
Stängs
den 8 februari 2021
Ref:
J1220-0925
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Purchase to Pay (P2P) är en av delprocesserna inom ramen för företagens inköps- och ekonomifunktion. Hantering av inköp, inkommande leverantörsfakturor och den mellanliggande ordermatchningen mot faktura hanteras i P2P-processen.

CGI är partners med flera ledande systemleverantörer inom P2P-området i Sverige. Våra kunder förändras i takt med nya affärsmodeller och att molnet blir en allt viktigare plattform och vårt redan starka team behöver därmed förstärkas med dig som vill vara en del av detta.

Just nu söker vi en junior applikationkonsult till vårt Purchase to Pay team i Malmö/Linköping.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som junior P2P applikationskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med hela kedjan inom pre-sale till implementation och kundsupport för system inom elektronisk fakturahantering och inköpssystem.

Som konsult kommer dina uppgifter att variera med dina uppdrag. Du arbetar sällan med ett heltidsuppdrag för en kund utan du arbetar med olika kunder och uppdrag parallellt.

Du kommer vara en del av vårt P2P-team där de flesta medarbetare är placerade i Malmö eller Linköping. P2P-teamet har kunder på global basis och inom alla typer av branscher och ett antal både nya som etablerade kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt stöd för leverantörs- och inköpsprocessen i sin verksamhet.

Du arbetar självständigt, men har samtidigt P2P-teamet som dina närmaste arbetskollegor. Du värdesätter teamarbete och kan samtidigt arbeta självständigt med stort ansvarstagande. Vi är ett prestigelöst team och vi ser gärna att du har nära till skratt och humor!

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Problemlösning
• SQL, XML
• Kundsupport

Resor kan förekomma i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är lösningsorienterad och är övertygad om att konsultrollen med föränderliga arbetsuppgifter med nya kunder är något som passar dig.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med IT-inriktning såsom system- eller datavetenskap. Du behöver kunna kommunicera obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska då P2P-teamet har kunder över hela världen.

Det är meriterande om du har förståelse för ekonomiprocesser inom leverantörsreskontra och/eller inköp. Även kunskaper inom SQL värdesätts.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Irini Simeonidou irini.simeonidou@cgi.com eller Jenny Vonheim jenny.vonheim@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast: 2021-02-07.
Personliga säkerhetskrav kan krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb