CGI

Solution Architect Dynamics 365 FO

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 12 december 2020
Stängs
den 9 februari 2021
Ref:
J1120-1855
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att hjälpa bolag att skapa effektiva och robusta lösningar med Microsoft-plattformen som grund? Vill du ansluta till ett team där du kommer ha en nyckelroll i våra leveranser och där just din insats kommer göra stor skillnad? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt att bli del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Just nu öppnar vi upp möjligheten inom vårt FO-team att ansluta som lösningsarkitekt med fokus på Microsoft Dynamics 365 med kringliggande produkter. Du blir en del i såväl pre-sale som i våra faktiska leveranser där du ansvarar för att sätta själva lösningen. Du kommer ha en både vägledande och rådgivande roll där du agerar sparring-partner för att hitta de lösningar som både skapar effektiva arbetssätt och ökat affärsvärde. Detta ställer såklart stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Att tillsammans leverera i stora teambaserade D365-implementationer i absoluta framkant är vårt signum, såväl i projekt på den lokala marknaden som utomlands. Som etablerad spelare på marknaden sedan länge så har vi flertalet genomförda D365-implementationer och Go live i ryggen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Arbetat minst 5 år med Microsoft Dynamics (AX/FO)
• Erfarenhet som lösningsarkitekt
• Erfarenhet som konsult
• Arbetat med kringliggande produkter inom Microsoft (Power Platform, PowerApps, PowerBI, Flow etc)

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framåt och utmana sig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

CGI har Scandinaviens mest kraftfulla leveranskapacitet. Du kommer till en organisation med mer än 4500 kollegor och ett globlat nätverk av Dynamics- och Microsoft-kompetens. Bland CGI Dynamics kunder finner du flera nationell och internationella kunder inom tillverkande industri, detaljhandel och service.

Om du känner att du vill utvecklas personligen, ha de bästa kollegorna och de mest spännande kunderna - då skall du höra av dig till:
Conny Truedsson, Director Consulting Services, Dynamics 070 - 5513846, conny.truedsson@cgi.com

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb