CGI

Ansökan till CGI:s talangprogram- CGI Selected

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Örebro, Norrköping, Karlstad, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 15 december 2020
Stängs
den 13 februari 2021
Ref:
J1120-2394
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ansökan till CGI Selected - ett av marknadens absolut mest populära talangprogram

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

CGI Selected

CGI driver ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram. Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter på kort tid. Det är en ambitiös och modig målsättning, men vi kan stolt säga att vi lever upp till detta i vårt talangprogram.

CGI är uppdelade inom tio olika branscher; Bank & Finans, Kommunikation, Hälsa & Omsorg, Offentlig sektor, Utilities, Handel & Konsumenttjänster, Industri, Transport & Logistik, Försäkring och Försvar. Det är även inom dessa branscher du hittar oss i CGI Selected. Genom att arbeta med en bransch får du möjligheten att bli mer inriktad från dag ett, vilket placerar dig på en accelererad bana för att så småningom kunna ta mer seniora roller hos kund och komma närmre affären.

Rollen som trainee inom CGI Selected

Som en del av CGI Selected kommer du under programmet att leverera som konsult, precis som övriga konsultkollegor på CGI. Men som en del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentorskap och handledning under programmets gång - allt för att främja din utveckling i din konsultroll.

CGI Selected är ett program med ett tydligt baspaket för att skapa konsultmässighet. Detta är lika för alla inom programmet, men det finns också många möjligheter för att uppfylla dina individuella mål. Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected ett flertal inriktningar och fördjupningsområden. När du söker till oss har du möjligheten att uttrycka ditt intresse genom att välja vilka branscher och funktionskompetenser du är intresserad av. Detta ska då främst ta avstamp i ditt intresse, inom vilket du utvecklar din egen spetskompetens. Du bör naturligtvis också ha något i din utbildningsinriktning eller erfarenhetsbas som kan underbygga ditt val av inriktning, men främst uppmanar vi dig att söka dig till områden som ditt hjärta klappar mest för.

Utöver branscher har du även möjlighet att hitta din nisch inom flera områden. Dessa områden speglar såklart vad vi dagligen hjälper våra kunder med och innefattar allt ifrån klassiska business consulting-områden som strategiarbete och förändringsledning till utveckling, projektledning och expertis inom agila metoder. Du kan även djupdyka inom ditt fokusområde och bli specialist inom exempelvis informationsarkitektur, cybersecurity, supply chain, mål- och ekonomistyrning, IT-styrning, processutveckling eller jobba med specifika plattformar såsom Microsoft Dynamics.
Det är upp till dig om du vill bli generalist, eller specialist inom ett specifikt område och på så vis påverka vilka roller du kan arbeta i under dina kundprojekt.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som nyligen färdigställt din högre utbildning och är beredd att ge din karriär en perfekt start. Älskar att lösa komplexa utmaningar, så är vårt traineeprogram en perfekt start för dig. Många hos oss har en ingenjör eller systemvetarbakgrund men även en ekonomibakgrund är intressant. Du har med fördel haft ett studentengagemang eller extrajobb under din studietid, är driven och gillar den gemenskap som byggs när man som lag löser komplexa problem. Inom CGI fokuserar vi mycket på teamarbete och speciellt inom Selected är samarbetsförmåga och nyfikenhet något som vi arbetar mycket med och genom att våga vara utanför sin komfortzon accelerera ditt lärande, där vi alla tillsammans hjälps åt att utveckla varandra. Koncernspråk är engelska & franska, men inom vårt traineeprogram är svenska i ta loch skrift en förutsättning.

Vad vi erbjuder

På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Johanna Enderstein, Lina Fogander, Isabel Erhage eller Linn Sjövie Hasserius.

Vi söker talanger till dessa orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Örebro, Norrköping och Karlstad.

Ansök till tjänsten senast 14.02.2021.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb