CGI

Applikationstekniker Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 15 december 2020
Stängs
den 10 mars 2021
Ref:
J1020-1809
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

Ett av CGIs egenutvecklade system som vi är väldigt stolta över är Heroma. Heroma är ett komplett personalsystem med kunder inom hela Sveriges offentliga sektor. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv!

Heroma levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på antingen MS SQL server eller IBM DB/2.

Vi söker nu dig som är Applikationstekniker och vill arbeta med våra kunder och samtidigt jobba tekniskt med vår miljö.

Om tjänsten
I rollen som Applikationstekniker på CGI kommer du ingå i kundprojekt, där du planerar och implementerar förändringar för specifik kund samt hanterar en dialog med kunden och även en dialog internt. Vidare kommer du även jobba med att drifta vårt kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter.

Vem är du?
Till den här rollen söker vi dig som har god kunskap inom nätverk, förståelse för automation och erfarenhet av att arbeta med remoteverktyg. Du har erfarenhet av installation och drift av SQL 2016 och senare samt av Windows Server OS 2012/2016/2019. Då kommunikation är en viktig del av att lyckas i denna tjänst behvöer du ha goda kunskaper såväl Svenska som Engelska, både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen som Applikationstekniker behöver du vara flexibel, självgående och strukturerad och ha erfarenhet av liknande arbete. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar.

Vidare söker vi Dig som har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda och som trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor och är duktig på att kommunicera. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften samtidigt och trivs i ett klimat där det ofta är ett högt tempo.

Du kommer att vara placerad i Malmö eller Göteborg.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, så är du välkommen att höra av dig till Åsa Stenälv på telefon 076-1015084. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb