CGI

Service Delivery Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Gävle, , Sweden
Annonserat
den 16 december 2020
Stängs
den 29 januari 2021
Ref:
J1220-1693
Kategori
UX-design, Webb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, som är Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem för svensk kultur, lagar och avtal. I Heroma utvecklar vi innovativa och effektiva lösningar tillsammans med våra kunder.

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är det nu tillväxt som är vår största utmaning. Vi har glädjen att kunna välkomna en ny stor kund inom offentlig sektor och söker nu en Leveransansvarig som vill bygga upp en långsiktig relation med vår nya kund och säkerställa att vår leverans håller den kvalitet som kunden har rätt att förvänta sig.

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som Leveransansvarig är du den sammanhållande länken mellan kunden och olika funktioner som tex sälj-, produkt- och supportavdelning. Du jobbar i gränslandet mellan teknik och affär med målet att optimera kundupplevelsen och leveransen. Du kommer att ingå i Heromas kundteam.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
• Förvaltningsmöten med kunden
• Säkerställa att kvalitetstjänster levereras med avseende på avtalad SLA
• Statistik- och rapportframtagning
• Internt samarbete med sälj-, marknad-, produkt- och supportavdelning
• Intern projektledare för eventuella kundevent så som exempelvis samarbetsforum etc.

På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI:s filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI. Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med IT som en tjänst och det är meriterande om du har varit med och formulerat och levererat enligt SLA mot statliga kunder och olika tjänstenivåer. Har du arbetat med HR eller Lön är det en fördel.

Du har en god förståelse för helheten i IT-leveranser till kund. Du förstår vikten av korrekt kommunikation och har lätt för att hitta lösningar som gör kunden nöjd på ett lönsamt sätt. Det är viktigt att du är social, kommunikativt skicklig och trivs med mycket, och nära, kundkontakt. Då vi har svenska kunder behöver du behärska svenska mycket väl, både i tal och i skrift. Du har lätt för att lära och de är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Låter det intressant? Bra, vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta Anna-Karin Pörscke, Director HRM Consulting, 070-8513525 . Detta är en heltidstjänst med placering i Stockholm eller Gävle. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb