Försäljningschef till Digital Workplace - Region syd.

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö/Helsingborg/Kristianstad
Annonserat
den 14 december 2020
Stängs
den 31 januari 2021
Ref:
147738
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för försäljning och är van att samarbeta med flera delar av en stor organisation ? Ha r du en passion för försäljning och stor egen drivkraft ? Perfekt! Just nu söker vi på Atea i R egion S yd , Skåne, dig som vill jobba som försäljningschef i affärsområdet, Digital Workplace . Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi .

Din roll i laget
I rollen som f örsäljningschef ansvarar du för att driva, stötta, och skapa bästa förutsättningar för teamet inom Digital Workplace att gemensamt nå framgång ar i regionen . Teamet består i dag av nio lösningsspecialister , med fokus på produkter, lösningar och tjänster för den digitala arbetsplatsen. Arbetet består i att samarbeta internt i reg ionen med kundansvariga och övriga försäljningschefer, med nationella enheter samt med kund och med leverantörer. I rollen arbetar du även med att säkerhetsställa kvalitet i alla sälj processer samt kundnöjdhet i alla projekt . Du arbetar i tätt samarbete med konsultcheferna i teamet. Du har budget och resultatansvar och kommer ingå i ledningsgruppen för Digital Workplace Syd. Du rapportera r till a ffärsområdeschef för Digital Workplace Syd. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och dina kunder.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som försäljningschef ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Du är en nyfiken och naturlig ledare som motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål , du s amordnar grupper och följer upp andras arbete. Du har lätt att samarbeta med andra, ä r lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt . Du agera på ett prestigelös t och diplomatiskt sätt och förstår drivkrafterna och mekanismerna i branschen. Trots motgångar och bakslag f örblir du motiverad och ar betar tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda .

För att lyckas i tjänsten som försäljningschef bör du ha följande kunskaper :
  • Tidigare e rfarenhet från liknade roll och brinner för coachande ledarskap
    och att skapa värde för våra kunder
  • Lika bekväm med virtuellt- som fysiskt ledarskap
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet från;
  • Arbetat inom försäljning i it- branschen , eller området Digital Workplace
  • A tt arbeta med stora privata kunder gärna i säljledande roll
  • Brett kontaktnät i it -branschen


Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkomme n att kontakta Sophie Schmidt-Rosenkvist , Regional Affärsområdeschef Digital Workplace , via Sophie.Schmidt-rosenkvist@atea.se alternativt telefonnummer 072-5889359 . Eller ansvarig rekryterare, Anna Kolvik Kiotseridis , via Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se , alternativt telefonnummer, 040-626 54 15 Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb