Marknadskommunikatör till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 december 2020
Stängs
den 18 januari 2021
Ref:
147740
Kategori
Marknadsföring
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en digital kommunikatör som kan ta ett av våra hetaste affärsområden till nästa nivå? Du kommer att arbeta inom ett framgångsrikt kommunikationsteam bestående av många specialistkollegor som alla driver sina egna områden.Du upprättar en kommunikationsplan för ditt eget område tillsammans med våra interna kunder som du sedan driver och avrapporterar löpande. Ditt ansvar blir att gå till marknaden med erbjudanden och kunskapsledande content som skapar intresse och konvertering.

Du kommer att arbeta både strategiskt och praktiskt och brinner för att jobba brett med olika kanaler. Du skriver texter för hemsidan, bereder mötesplatser tillsammans med vårt eventteam, samarbetar med vår social media manager för att maximera utfallet av kampanjer och utforskar mediekanaler för att uppnå engagemang .

Som person har du lätt för att arbeta i team och brinner för modern marknadsföring med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet. Du räds inte att testa nya grepp och är alltid nyfiken på resultatet. Du har gjort det här förut och kan påvisa flera projekt där du haft en central roll i framgångsrik kommunikation. Rollen kräver att du har dokumenterad erfarenhet av digital kommunikation och konverteringsamt är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du även har en relevant högskole-/universitetsutbildning.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef viatorbjorn.jonsson@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!