SharePoint-specialister

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 14 december 2020
Stängs
den 30 april 2021
Ref:
147737
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en SharePoint-specialist som vill bli en del av landslaget? Just nu söker Atea Uppsala dig som vill jobba som konsult med fokus på SharePoint. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där SharePoint ofta har en central roll. SharePoint används ofta för intranät, ärendehantering eller dokumenthantering.

I rollen som SharePoint - specialist kommer du hjälpa våra kunder med rådgivning, installation, konfiguration, uppgradering, migrering och felsökning. Arbete förekommer både i befintliga lösningar samt med nyinstallationer.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig

Som konsult är det viktigt att ha ett starkt personligt driv att utvecklas och du motiveras av att hela tiden vara uppdaterad inom ditt område. Du är bra på att skapa långsiktiga relationer och du arbetar bra med andra, du är lyhörd till kollegor och i kundrelationer. Du har hela tiden kundens nytta i fokus och arbetar lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som SharePoint-specialist bör du ha följande kunskaper:
 • Minst 5 års erfarenhet av att jobba med olika former av SharePoint-lösningar
 • Kunskap och Sharepoint infrastruktur och standardlösningar, såväl on-prem som SharePoint Online
 • SharePoint webbplatsadministration
 • SharePoint dokumenthanteringsfunktioner
 • Erfarenhet av SharePoint 2013, 2016 och 2019
 • Powershell

Meriterande är om du har erfarenhet av:
 • Power Automate
 • Power Apps
 • Project Online
 • Azure Active Directory
 • Certifieringar så som MS-300, MS-301 och 70-339


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.