Nätverkstekniker till Qlosr, Stockholm

Rekryterare
Qlosr
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 16 december 2020
Stängs
den 16 januari 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du ett nytt sammanhang där du får tillämpa dina tekniska specialistkunskaper inom nätverk, jobba med några av IT-branschens mest kompetenta och erfarna kollegor och samtidigt få löpande kompetensutveckling? Qlosr växer och vill nu förstärka verksamheten med ytterligare en Nätverkstekniker till Stockholmskontoret.

Qlosr är ett familjärt och framgångsrikt drift- och konsultföretag som också är en registrerad operatör som erbjuder smarta och moderna IT-lösningar till företag och skolor.

Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som Nätverkstekniker kommer du att arbeta med ett brett utbud av teknik för att leverera marknadens bästa nätverkstjänster. Du kommer att spela en central roll i drift och förvaltning av befintliga tjänster samt utveckling och implementation av nya. I rollen har du daglig kontakt och ett nära samarbete med Qlosr:s kunder, konsultorganisation och leverantörer. Din vardag kommer att innebära både proaktivt och reaktivt arbete där du också deltar i olika utvecklingsprojekt där din specialistkompetens inom nätverk blir en viktig pusselbit.

Här får du en stimulerande, omväxlande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa och dedikerade kollegor. Qlosr som bolag kännetecknas av korta beslutsvägar och som erbjuder sina medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling och certifieringsgrundande utbildningar.

Tjänsten är placerad i Qloser:s Stockholmskontor vid Telefonplan strax söder om Stockholms City.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet, (gärna mellan tre-sex år) av nätverk i komplexa miljöer och att du tidigare arbetat hos ett MSP/Outsourcing bolag eller som konsult. Troligen har du en CCNA och med kunskapstyngd inom brandväggar och wireless, samt att du har kännedom kring Routing & Switching och arbetat med VRFer, BGP, wifi. Vidare är CCNP: Wireless, Security, Data Center och/eller att du arbetat produkter från Fortinet Cisco, Allied, Ruckus eller Meraki – meriterande men inte ett krav.

Som person är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är kvalitetsorienterad, analytisk och samtidig kreativ i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att det finns en nyfikenhet för- och en vilja att lära dig nya tekniska lösningar och arbetssätt. Eftersom rollen innebär löpande kontakt och samverkan med kunder och leverantörer ser vi också att du är kommunikativ och pedagogisk. Goda språkkunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift) är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Qlosr med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren 08-120 50 427. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb