CGI

.Net-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna, Örebro, Karlstad, Oskarshamn, Karlskrona, Göteborg, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 17 december 2020
Stängs
den 15 februari 2021
Ref:
J1220-0643
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Nu söker vi .Net-utvecklare till flera av våra lokala kontor
Uppdragen för en .net-utvecklare kan variera mycket mellan olika kunder då det är en stor och flexibel plattform. På CGI finns det uppdrag på allt från utveckling av egna desktop-appar till webbaserade system och mobila lösningar, där du ibland sitter själv hos kund eller i team av varierande storlek. Vidare finns även hela spektra av utveckling från back- till font-end, och kunskap om hela kedjan är ett plus. Problemlösning och bredd ligger därmed i kärnan av alla uppdrag.

Beroende på behov och kundernas önskemål finns också betydande variation i de tekniska miljöerna då vissa endast använder egna servrar för drift, andra jobbar helt i molnet, eller använder hybridlösningar.

Som konsult är uppdraget ofta inte bara att göra, utan att även höja blicken för att hjälpa kunden att hitta rätt väg. Personlig utveckling prioriteras därför högt på CGI så vi kan ligga i framkant som företag och skapa ett personligt värde för alla våra medarbetare. Givetvis finns det alla möjligheter till utbildningar, men även interna forum och kanaler där man kan ta del av, eller hålla egna föreläsningar.

Vill du ta ditt nästa steg inom .Net-utveckling hos oss?
Vi söker .Net-utvecklare till flera av våra lokala kontor. Vi söker dig som har jobbat några år inom just .Net-utveckling och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi vill att du skickar in ditt cv tillsammans med information om vilket eller vilka av våra kontor du är intresserad av att arbeta på. Vi tar emot ansökningar till och med den 17 februari 2021, men vi vill gärna ha in din redan idag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb