CGI

Javautvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Jönköping, Oskarshamn, Karlskrona, Göteborg, Eskilstuna, Västerås, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 17 december 2020
Stängs
den 15 februari 2021
Ref:
J1220-0644
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Nu söker vi Javautvecklare till flera av våra lokala kontor
Utvecklare är i hög efterfrågan i dagens samhälle. Det finns en uppsjö av sammankopplade system i alla verksamheter och ju fler processer som digitaliseras desto större blir komplexiteten och behovet av utvecklare.

Att jobba som javautvecklare på CGI
Hos oss på CGI kan uppdragen och arbetsuppgifterna i rollen som Javautvecklare variera. Det kan handla om att ändra utseendet på en hemsida, skapa en ny applikation för att göra något ingen gjort förut eller städa i kod som någon skrev för femton år sedan. Varje dag är det nya utmaningar och viljan att lära sig är det viktigaste.

Här skulle man kunna lista alla buzzwords vi har uppdrag inom men den lättare vägen är att säga att det finns ett uppdrag som passar dig perfekt, det gäller bara att hitta det. Och med vår storlek och erfarenhet finns det rutiner på plats för att du ska kunna få ditt perfekta uppdrag hos oss.

Vill du ta ditt nästa steg inom Javautveckling hos oss?
Vi söker javautvecklare till flera av våra lokala kontor. Vi söker dig som har jobbat några år inom just Javautveckling och vill ta ditt nästa steg i utvecklingen tillsammans med oss. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi vill att du skickar in ditt cv tillsammans med information om vilket eller vilka av våra kontor du är intresserad av att arbeta på. Vi tar emot ansökningar till och med den 17 februari 2021, men vi vill gärna ha in din redan idag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb