CGI

Embedded-utvecklare, Örnsköldsvik

Rekryterare
CGI
Plats
Örnsköldsvik, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 17 december 2020
Stängs
den 26 januari 2021
Ref:
J1220-1464
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Just nu söker vi embedded-utvecklare till vårt team i Örnsköldsvik!

Hos oss är det stort fokus på innovation och att smart nyttja ny teknik för att digitalisera verksamheter på riktigt. Lösningar utvecklade av oss har fått uppmärksamhet både av exempelvis Apples VD Tim Cook och Microsofts VD Satya Nadella - som senast i sin årskrönika över de 10 lösningar som inspirerat honom mest under 2019 nämner vårt Hidden City.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare hos oss kommer du tillhör Cross Industries som består av orterna Luleå, Skellefteå, Umeå samt Örnsköldsvik. Här arbetar cirka 110 personer som verkar för att hjälpa lokala företag att stärka norra Sveriges konkurrenskraft genom vår kompetens.

I rollen kommer du att arbeta med hårdvarunära projekt hos våra lokala kunder i Örnsköldsvik men även i andra delar av landet. Du kommer få arbeta med stora internationella projekt i teknikens framkant.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• C / ++ utveckling
• QT utveckling
• Kreativ problemlösning
• Lagarbete

Du kommer att vara placerad i Örnsköldsvik. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som utvecklare hos oss söker vi dig som har cirka 3 års erfarenhet av att koda inom C / C++ och tycker det är kul. Har du erfarenhet av att utveckla i QT och även är van att arbeta med kommunikationsprotokoll, microprocessorer och felsökning kommer du trivas väldigt bra.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Ansök redan idag, vi hanterar ansökningarn löpande!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Magnus Olovsson via mailadress magnus.olovsson@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb