CGI

Systemarkitekt Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 17 december 2020
Stängs
den 15 februari 2021
Ref:
J1020-1805
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

Ett av CGIs egenutvecklade system som vi är väldigt stolta över är Heroma. Heroma är ett komplett personalsystem med kunder inom hela Sveriges offentliga sektor. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv!

Heroma levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på antingen MS SQL server eller IBM DB/2.

Vi söker nu Dig som är Senior Applikationsarkitekt och vill arbeta med att strukturera vår tekniska drift av interna miljöer och teknisk support mot kund till CGI och vår enhet kring systemet Heroma. Du måste även själv kunna hoppa in som problemlösare, senior tekniker och support när så behövs.

Om rollen
I rollen som Senior Applikationsarkitekt på CGI, jobbar du i gränslandet där tekniken möter applikationen och neråt i den tekniska miljön - du skapar förutsättningar för säker drift i kundsystem. Du föreslår proaktivt förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta kan du ingå i kundprojekt, där du implementerar förändringar för specifik kund.

Vidare kommer du även få arbeta med våra interna utvecklings- och testsystem och stöttning av utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Detta är en heltidstjänst placerad i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Vem är du?
Till den här rollen söker vi dig som har god kunskap inom nätverk, förståelse för automation och erfarenhet av att arbeta med remote verktyg. Du har erfarenhet av installation och drift av SQL 2016 och senare samt av Windows Server OS 2012/2016/2019. Då kommunikation är en viktig del av att lyckas i denna tjänst behvöer du ha goda kunskaper såväl Svenska som Engelska, både i tal och skrift.

Utöver detta ser vi gärna att du har kunskaper inom:

• DB2
• Power Shell Scripting
• Citrix
• Heroma
• Vetskap om att jobba i en miljö med hög säkerhet (SUA)

För att lyckas i den här rollen måste du vara flexibel, självgående och strukturerad och ha minst 10 års erfarenhet av liknande arbete. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar, har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, så är du välkommen att höra av dig till Åsa Stenälv på telefon 076-1015084.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat. Sista dag för att ansöka är 31 oktober 2020. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb