CGI

Executive Account Development Director

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 16 februari 2021
Ref:
J1220-2042
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara affärer och lösningar med oss i Region Norr?
Vi söker nu en Executive Account Development Director.

Till den här rollen söker vi dig som har vana av att arbeta med kunder på strategisk nivå och ser det som en självklarhet att hållbara relationer och affärer är vägen till framgång.
Du har god vana av att möta kunder på strategisk nivå och omvandla kundernas utmaningar/möjligheter till proaktiva och effektiva lösningar med innovation och digitalisering som självklara komponenter.

I Region Norr är vi representerade på 11 kontor från Kiruna i norr till Gävle i syd. Våra kunder finns i huvudsak inom den publika sektorn, skogliga sektorn och inom industrisektorn. Hos flera av våra kunder pågår många stora satsningar med digitalisering och hållbarhet i fokus och där innovation är en viktig faktor för att lyckas.

Dina arbetsuppgifter
Ny teknik och omvärldskrav kräver ständig förändring och utveckling vilket ställer stora krav på oss som leverantör då vårt primära mål är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika på sin förändringsresa. Ditt ansvar kommer vara att arbeta med strategisk affärsutveckling och sälj på ett antal av våra större kunder.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Executive Account Development Director söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med strategisk affärsutveckling och försäljning av helhetslösningar inom IT. Du har god vana av att analysera affärs- och verksamhetsutmaningar samt vana av att föra dialoger på så väl operativ som strategisknivå med IT och verksamhetsledningar. Att bygga hållbara relationer så väl internt som externt är en självklarhet för dig.

Du har ett naturligt intresse för omvärldspaning/trender med ett gott kontaktnät.
Som person ser vi det som viktigt att du är en driven förändringsledare som har ett starkt eget driv och goda samarbetsförmågor.

Vi söker dig som är en Change Maker, du som har modet att driva innovations- och digitaliseringsvägar där ingen annan tidigare gått. Alltid ett mål i sikte, att hjälpa våra kunder bli än mer framgångsrika.
Du kommer att utgå från vårt kontor i Sundsvall, men då vår region sträcker sig över 11 orter från Gävle till Kiruna ser vi att det är viktigt att du är beredd att resa för att möta våra kunder där de finns och verkar när så krävs.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI. CGI grundades genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats, eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Sundsvall
För mer information, vänligen kontakta: Monika Lundberg, monika.lundberg@cgi.com
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den: 2021-01-31
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb