CGI

Senior Management Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Eskilstuna, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 31 januari 2021
Ref:
J0620-0264
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Hos oss på CGI Business Consulting i Mälardalen handlar vårt uppdrag framförallt om att hjälpa våra lokala kunder i deras digitala transformationsresa. Vi arbetar med verksamhetsutveckling och hjälper våra kunder att se möjligheter och hantera utmaningar vid införande av digitala lösningar. Vi arbetar också med utveckling av organisationers förmåga att hantera förändring, skapa innovationskraft och att bli mer snabbfotade och agila.
Just nu söker vi seniora management konsulter till vårt team inom Business Consulting som inspireras av våra värdeord: Modiga, Nyfikna, Engagerade och Omtänksamma

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som senior management konsult kommer du att ansvara för uppdrag i vårt Business Consulting team. Vi jobbar i team och alla våra konsulter bidrar till utvecklingen och framgången av våra affärer. Du kommer att vara med och identifiera affärsmöjligheter, delta i kunddialoger, slutföra affärer och bidra till leveranserna som uppdragsledare eller senior specialist.

Vår kultur präglas av viljan av att jobba som ett team, vi hjälper och stöttar varandra i våra uppdrag och är övertygade om att vi tillsammans når vi större framgångar. Vi har ett omfattande strukturkapital med vår "best practice" för hur vi levererar våra uppdrag vilket gör att våra kunder får ta del av hela vår erfarenhetsbas. Vi ser ett stort värde av att nätverka och ta hjälp av våra kollegor i Sverige och globalt inom CGI.

Du kommer att vara placerad i Västerås, Örebro eller Eskilstuna. Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
Vi tror att du har suttit med i ledningen för en större organisation och att du har drivit förändringsarbete i organisationer med många olika intressenter.

Du är nyfiken, tänker gärna konceptuellt och har förmågan att förmedla komplexa frågeställningar på ett enkelt sätt. Du visar tydligt hur du tänker lösa ett uppdrag, jobbar metodiskt för att uppnå ett resultat och delar generöst med dig av dina erfarenheter till kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkande industri, energibranschen, offentliga sektor eller detaljhandel där vi har våra flesta kunder

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen.

Vi önskar att du har erfarenhet från:
• Verksamhetsutveckling - t ex strategi utveckling och realisering, förbättringsarbete, projekt kontor, processutveckling och/eller kravhantering
• Projektledning och förändringsledning
• Implementation av förändringar, som även omfattar IT lösningar, i större organisationer
• Hantering av utmaningar i organisationer som driver digitaliseringsinitativ t ex tvärfunktionella samarbetsformer, införande av beslutsstöd, automation av processer, användbarhet
• Metoder och ramverk inom projektledning, förändringsledning, agila arbetssätt

Du bör även ha erfarenhet från ett eller flera av följande områden:
• Organisationsutveckling
• Utveckling av organisationers innovationskraft
• Transformation av verksamheter
• Rollen som verksamhetskonsult
• Workshopledning

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner oss engagerade och stolta över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga Sara Carmo e Silva, sara.carmoesilva@cgi.com-
Ansök till tjänsten senast 30-01-2021
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb