CGI

Automation & Cloud Developer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 16 februari 2021
Ref:
J1220-1105
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

Just nu utökar vi vårt Cloud team i Sverige. Här kommer Du arbeta med våra egna Hybrida Cloud lösningar men det kan också bli arbete mot de publika molnen i framtiden.

Framtida arbetsuppgifter
Som medlem i gruppen, kommer du att abeta med att löpande utveckla i samt förvalta de tjänster vi levererar. Du kommer att vara en del av vårt Cloud team som arbetar primärt med våra egna Hybrida Cloud lösningar men det kan också bli arbete mot de publika molnen i framtiden.

I rollen kommer du arbeta med moderna verktyg och bli den som bygger vår framtid där du kan använda din erfarenhet inom t.ex. Programmering, virtualisering och automatisering.

I dina arbetsuppgifter ingår:
Utveckling i exempelvis Rest-API och Powershell eller andra verktyg som används för Integration av produkter/tjänster i cloudleveranserna. Rollen innebär att du deltar i drift, förvaltning och utveckling tillsammans med de tjänster och produktteam som används i våra leveranser. Arbetsmoment som t.ex. releasehantering och testning samt produktionssättning av nya releaser eller förändringar ingår.

Detta arbete sker i grupp, tillsammans med övriga tjänsters specialister eller de som ingår i just detta team.

Du kommer att vara placerad i någon av orterna Göteborg eller Stockholm. Är du rätt person så finns andra möjligheter också utanför dessa orter.

Är du den vi söker?
För att lyckas som medarbetare i våra cloudtjänster söker vi dig som har kunskap om programmering, t.ex. Rest-API samt powershell. Vi ser gärna du har erfarenhet med arbete i infrastrukturella tjänster, och komponenter, särskilt VMware. Råkar du även arbetat med Azure/AWS/GCP är det ingen nackdel. Du kan flytande svenska och engelska. Drift av Server samt Applikatoriska system och know-how inom cloud/infrastruktur produkter eller andra relaterade områden omkring är meriterande.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• VMWare (samt gärna olika produkter/verktyg)
• DevOps, Release Pipelines, versionshantering.
• Rest-API och Powershell programmering
• Automation av drift och underhåll av OS, Applikationer.

Övriga produkter vi arbetar med är SaltStack, Ansible, Puppet eller Chef, Terraform.
Infrastructure as a Code är ett ledord du bör förstå.

Vad vi erbjuder
CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss...
...och låter tjänsten passande? Då ser vi fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Daniel Jensen, daniel.jensen@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-02-15
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb