CGI

Drifttekniker, Windows Server & Active Directory

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 16 februari 2021
Ref:
J1020-0956
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Nu behöver vi förstärka Technical Operations med en erfaren Drifttekniker med breda tekniska kunskaper men där huvudinriktningen är Windows Server och Active Directory. Tjänsten är direkt kopplad till arbete med säkerhetsklassad kund och innebär därmed arbete på plats i Bromölla.

Dina framtida arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra Technical Operation med placering i Bromölla. Technical Operations är en driftenhet där vi har ansvaret för kundernas IT-drift utifrån avtalade SLA. Vi har kompetenser inom flera teknikområden där de stora är Windows, Unix och kommunikation men vi har också kompetens inom AD, SQL och Oracle.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
• Beställningar, förändringar samt felsökning i kundens driftmiljöer
• Arbeta med förvaltningsaktiviteter inom tjänsterna, avseende effektivisering och förbättringar
• Arbeta med att öka graden av automation inom våra tjänster
• Stötta kundteam i dialog med slutkund

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av IT-drift samt god kunskap och erfarenhet inom flera av nedan områden:

• Windows serverdrift
• Active Directory
• Oracle PCA - ZFS Storage Appliance samt OVM
• Klusterteknologi
• Skriptkunskap
• Kunskap om driftrelaterade processer (ITIL)
• Flytande på svenska, goda kunskaper i engelska

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet som är bred och spänner över flera teknikområden, vi ser gärna att du har jobbat med automation och i virtuella miljöer.

Då kunden har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst samt godkänd säkerhetskontroll. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

Det förekommer beredskapsarbete och vi har även behov av att man ställer upp på arbete under våra servicehelger. Förskjuten arbetstid morgon och kväll kan också förekomma i rollen.

Vad vi erbjuder
Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tobias Stiman, Tobias.stiman@cgi.com , Tel: +46 703 128988

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-02-20

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb