CGI

Arkitekter/Tekniker Infrastruktur

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 19 december 2020
Stängs
den 17 februari 2021
Ref:
J1220-1503
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi Arkitekter/Tekniker inom Infrastrukturområdet till våra kontor i Linköping och Norrköping.

Du och ditt team
Som Arkitekt/Tekniker inom Infrastrukturområdet kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet. I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Ansvarsområden
Du kommer som en del av teamet att arbeta inom ditt tekniska område inom flera system vilket gör det viktigt att ha bred kunskap och vara beredd på att ha parallella uppdrag.
Vissa uppdrag körs i projektform där du kan komma att fungera som teknisk rådgivare och/eller projektledare om du är senior. Teamet arbetar med drift, utveckling och uppgraderingar av kundernas system. Du behöver vara öppen för uppgifter som kräver viss uppfinningsrikedom, ha tålamod och viss förståelse för angränsande tekniker.

Du kommer bl.a:
• bygga och underhålla nätverksinfrastruktur
• behöva ha ett säkerhetstänkande i allt du gör
• arbeta med en mix av stora projekt och kortare arbetsuppgifter

Är du den vi söker?
Du är en person som gillar att lära nytt och att dela med dig av din kunskap. I vårt team lär vi oss av varandra och hjälper varandra varje dag. Du kan växla fokus och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du värdesätter och förstår betydelsen av respekt och förståelse då kundinteraktion är en del av ditt dagliga jobb.

Du kan kommunicera på svenska och engelska. De uppdrag som du kommer vara aktuell för kan kräva att du behöver genomföra och godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen. Du har ett körkort som motsvarar svenska B.

Vi söker Arkitekter/Tekniker inom Infrastrukturområdet med bred kompetens inom Unix/Linuxbaserade och/eller Windowsbaserade operativsystem

Vi önskar att du har erfarenhet inom:
• Nätverkskunskap (TCP/IP, switching, routing och brandvägg i datacentermiljö)
• Tunna klienter
• Kunskap i något script språk
• Storage
• IT säkerhet

Mer om tjänsten:
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI. Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Carin Lindström, carin.lindstrom@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 31 januari 2021.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb