CGI

Business Consultant, Senior

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 19 december 2020
Stängs
den 17 februari 2021
Ref:
J1220-2091
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Vill du påverka och utveckla framtidens stöd till verksamhet inom social omsorg, samt brinner för modern teknik, inbyggd automation och digitala hjälpmedel?

Vi behöver nu förstärka vårt team med en verksamhetskonsult med fokus på kommunal hälso- & sjukvård (HSL). Har du arbetat med strukturerad dokumentation utifrån nationell informationsstruktur, rekommendationer och riktlinjer, så som ICF och KVÅ inom kommunal hälso- och sjukvård och dessutom arbetat i Treserva? Ja, då har vi ett roligt jobb för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult inom Treserva så jobbar du aktivt med att hjälpa våra kunder med utbildningar, införanden och konfigurationer. Mer specifikt så arbetar du med införandeprojekt och förvaltningsuppdrag genom alla dess faser, från initiering och planering tills att en kund har gått i drift med Treserva eller med nya moduler i Treserva. I din vardag kommer du att bland annat att hålla i utbildningar, stödja kunderna i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare kring hur våra kunder kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt. Du jobbar i ett verksamhetsteam med HSL som fokus tillsammans med övriga kollegor inom produkt, utveckling och support.

Det mesta av arbetet sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs både på plats hos kund och på distans, och du kommer få eget ansvar för ett antal av våra kunder. Du får ett spännande och varierat jobb med goda utvecklingsmöjligheter. I nuläget så görs alla insatser på distans men i ett normalläge jobbar du mycket ute på plats hos kunden. Du måste därför tycka om att resa i tjänsten.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi i första hand dig som har:

• Relevant högskoleutbildning, som sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut eller motsvarande
• Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet hälso- och sjukvård
• God förståelse för hur IT-system fungerar, gärna Treserva

För att komma till din rätt i rollen behöver du vara en driven person och som brinner för kommunal verksamhetsutveckling i allmänhet och inom HSL-området i synnerhet, och att sprida och vidareutveckla denna kompetens. Det är viktigt att kunna identifiera detaljer i uppdrag som behöver drivas, likväl som att se helheten i leveransen till kund. Du andas kvalitet och leveransfokus, samtidigt som du vill förändra och påverka vår riktning framåt.

För att trivas i rollen bör du även tycka att det är roligt att delta i och även leda samtal med kund. Du kan stå upp på kundmöten och internt för att beskriva dina uppdrags status och väg framåt. Vi ser gärna att du är proaktivt med att påverka roadmap, framtidsvision och inriktning av Treservas HSL satsning. En viktig komponent i ditt arbete är att på ett innovativt sätt ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder.

Som HSL-konsult förväntas du ta ansvar för att sprida din kunskap inom området till kollegor i gruppen och till andra delar av Treserva-organisationen. Då många kontakter sker med kollegor runt världen behöver du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, på engelska och svenska.

Om Treserva
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien. Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar.Tjänsten innebär resor.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Bra, vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta Malin Bolmstedt, Produktansvarig Treserva®, tel 031-7627518 eller Karin Svenningsson, Produktchef - HSL Treserva®, tel 031-7514406. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-01-31. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Detta är en heltidsplacering i första i hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb