Erbjudandeansvarig - Atea Finans

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 december 2020
Stängs
den 24 januari 2021
Ref:
147744
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Finans en Erbjudandeansvarig inom Asset - och Betallösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer ansvara för och utveckla vårt erbjudande inom affärsområdet Finans, vilket är ett av Ateas nationella affärsområden. Atea Finans erbjuder olika lösningar och tjänster med inriktning mot IT-ekonomi, där finansieringslösningar samt Asset Managementtjänster för en optimal produktlivscykelhantering är viktiga komponenter.

Som Erbjudandeansvarig inom Atea Finans har du det övergripande ansvaret för att vidareutveckla och driva de specifika affärserbjudanden som vi erbjud e r . Ditt uppdrag är tydligt kopplat till Ateas övergripande strategi kring vårt erbjudande o ch du verkar i nära samarbete med våra affärsområden, regionala säljorganisationer och vår marknadsavdelning .

I din roll ska du underlätta för vår organisation att erbjuda marknaden våra tjänster, samt ansvara för den löpande förvaltningen och utvecklingen av erbjudandets tjänsteinnehåll och paketering. Uppdraget är att skapa, äga och utveckla vår a erbjudanden för att öka Ateas mervärde som leverantör och på så sätt aktivt bidra till att öka Ateas försäljning av produkt- och produktnära tjänster.

Genom att arbeta tillsammans med Ateas försäljningsorganisation och partners skapar du förutsättningar för det specifika affärserbjudandet att nå uppsatta mål och en ömsesidigt lönsam affär. Rollen har fokus på att rätt satsningar och prioriteringar görs och är ansvarig för att tillväxt och lönsamhet ligger i linje med affärsplanen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du ansvarar för att säkerställa att vår a erbjudande har dokumentera de och fungerande process e r. Att Ateas organisation är uppdaterad vad gäller nya produkter, lösningar, tjänster och serviceerbjudanden inom affärserbjudandet. Detta görs t.ex. genom utbildningar och information via Ateas intranät, atea.se samt våra mötesplatser för att nå ut internt/externt. Du har koll på och anpassar våra erbjudanden efter de marknads- och kundbehov som finns i en tät dialog med interna och externa intressenter. Rollen innebär också produktion av presentations- och erbjudandematerial samt att kunna agera sakkunnig i frågor som rör erbjudandet som helhet.

För att lyckas som Erbjudandeansvarig behöver du:
  • Ha erfarenhet av paketering och konceptualisering av tjänster
  • Drivas av och ha förmågan att bygga nätverk för att verka genom andra
  • Besitta ett analytiskt och kreativt affärssinne


Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Branscherfarenhet från Telekom, IT, finansiering och/eller Asset Management
  • Dokumenterad erfarenhet och kunskap gällande produktnära tjänster
  • Tidigare roller med ansvar för paketering och utveckling av erbjudandekoncept


Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Sjöberg-Madsen , Nationell Affärsområdechef , på jens.sjoberg-madsen@atea.se alternativt telefonnummer 0722 - 117683 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.