It-tekniker med användaren i fokus

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 2 februari 2021
Ref:
147759
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som it-tekniker Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som it-tekniker kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av kundernas it-miljöer. Det innefattar metodisk felsökning och felavhjälpning av både datorer och kringutrustning så som Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk och skrivare. Du kommer även att jobba med utrullningar och support i första och andra linjen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.Vi ser att du har ett brinnande intresse för it och vill fortsätta utvecklas inom området. Som person är du ansvarsfull, du strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett stort kundfokus och gör ditt yttersta för att hitta lösningar och skapa kundnöjdhet.

För att lyckas i tjänsten som it-tekniker bör du ha följande kompetens:
  • Brinnande teknikintresse och vilja att utvecklas inom it
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom it
  • Kunskap inom Windows och Office365
  • Flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb