CGI

Systemutvecklare till våra skogliga branschlösningar (inhouse), Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 21 december 2020
Stängs
den 19 februari 2021
Ref:
J1220-1555
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har under året fått ett flertal nya kunder till vår branschlösning FAGUS Forest. Nu söker vi dig som vill arbeta inhouse i vår leverans som systemutvecklare.

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för skogsbruket. Våra kunder är allt från större skogsägare till sågverk och transportföretag och våra lösningar spänner över alla processer inom skogsbruket, från förvaltning och produktion till logistik och transporter.

Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.

I vårt leveransteam finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Även enhetens ledning är aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Systemutvecklare söker vi dig som i grunden tycker om att skriva kod!

Tekniker som du kan komma att arbeta med är:
.NET, .NET Core, C#, ASP .NET (MVC/WebApi), Xamarin, Blazor, Microsoft SQL Server, Entity Framework, Azure DevOps Server och ESRI ArcGIS som kartplattform

Du behöver inte kunna något om skogsbranschen innan du kommer hit, även om det är meriterande, det viktiga är att du är intresserad av att lära dig och att du vill förstå våra kunders verksamhet.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vi har växt i många år och är vana att ta emot nya medarbetare - alla i teamet är hjälpsamma och måna om att du som ny medarbetare får en bra start.

Vårt leveransteam sitter i moderna lokaler i centrala Gävle med närhet till kommunikationer och parkering.

Nu ser vi fram emot att få välkomna dig in i laget!

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Annika Gåsberg, annika.gasberg@cgi.com eller Jonas Ivarsson, jonas.ivarsson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-02-28.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.