CGI

IT Projektledare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 21 december 2020
Stängs
den 19 februari 2021
Ref:
J1220-1550
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI arbetar vi sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med över 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala förändringsresan. Vi finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5 000 i 30 svenska städer från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Nu letar vi efter en IT-projektledare till vårt team!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Projekledare kommer du hantera alla intressenter, ta ansvar för projektbudget, leda teamet mot projektmålet samt skapa god teamkänsla och arbetsklimat. Du kommer att ingå i ett team i Malmö och jobba med våra kunder inom respektive bransch i samarbete med kollegor i Malmö, på flera orter i Sverige och i andra länder.

Projekten varierar i storlek, men vanligtvis kommer du arbeta i ett större projekt på heltid. I vissa fall delar du din tid mellan några mindre projekt. Våra projekt kan till exempel gälla digitaliserings-/transformationsprojekt eller implementation av nya applikationer/systemstöd/verktyg. Eftersom projekten hos oss är varierande så får du som projektledare chansen att driva dem enligt olika projektmetoder. Till exempel så får du arbeta i både agila och vattenfallsprojekt! Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker dig som talar våra kunders språk och förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Du skall kunna driva projekt i kunders regi samt i CGI-ägda projekt. För att lyckas i rollen önskar vi att du är certifierad i PMI/Prince2 och/eller certifierad Agile Coach.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Susanne Petersén via mailadress susanne.petersen@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast: 2021-02-14. Vi hanterar ansökningar löpande!
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb