Driven Project Manager sökes omgående till IDG!

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 december 2020
Stängs
den 15 januari 2021
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Är du en initiativtagande och strukturerad person som trivs i en bred roll med mycket kundkontakt? Besitter du tidigare erfarenhet inom försäljning eller marknadsföring? Då har vi rätt tjänst för just dig!

IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. De är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang. IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare till techentusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner över digitala plattformar, video, event och print i 97 länder påverkar IDGs varumärken inköp hos hela spektrumet av it-köpare.

IDG Sales & Marketing söker nu en Project Manager som kommer vara del av ett engagerat team bestående av cirka nio medarbetare. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer innebära att driva igenom digitala marknadsföringskampanjer. Som Project Manager är det du som ansvara över all kundkontakt och bokar in möten för att gå igenom vilka förberedelser som krävs, förväntningar under processens gång samt hur ett framgångsrikt samarbete fungerar. Det är av stor vikt att du håller dig till utsatta deadlines, följer upp budgetar samt delegerar uppgifter till interna kollegor. Du har ett nära samarbete med bolagets alla olika avdelningar såsom sälj, eventavdelningen, redaktörerna samt deras tech team. 

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat, med chans till anställning. Arbetstiderna är förlagda kontorstider och du kommer att kunna arbeta hemifrån. För bästa möjliga uppstart inleds rollen med en gedigen introduktion i ditt arbete. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lina Frisk, Head of Client Services, på: lina.frisk@idg.se. 

 

Detta söker vi:
För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter arbetslivserfarenhet inom försäljning eller marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning och är van med att arbeta med likande arbetsuppgifter. Som person är du mycket kommunikativ och trivs att tala inför en grupp med stor självsäkerhet. Du har goda ledaregenskaper och är ödmjuk gentemot dina kunder. Vidare krävs det att du arbetar mycket strukturerat samt noggrant. Som kollega inom teamet är du lyhörd, anpassningsbar och hjälpsam. Du är en pålitlig lagspelare som bidrar med mycket positivitet inom gruppen. Rollen kräver att du talar flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.