Vi söker IT-tekniker i Malmö!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
4d833b4d-2642-4975-8c8d-54d1c5f7293a
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du teknikintresserad, bra på service och gillar att lösa problem? Då kan vi hjälpa dig hitta nästa uppdrag! Vi på Experis söker nu IT-tekniker till våra konsultuppdrag. Vi finns på kontor runt om i Sverige och har breda kontaktnät som kan öppna dörrar till en stor variation av företag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär jobbet som IT-tekniker?

Som IT-tekniker kan du får arbeta med ett antal olika uppgifter. Exempelvis kan du få arbeta med IT-drift och verksamhetsstöd, utföra installationer av hård- och mjukvara, ansvara för felsökning, hantera backuplösningar, skapa nya tekniska strukturer och testa nya produkter och tjänster.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är serviceinriktad, metodisk och proaktiv. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom IT-drift och verksamhetsstöd, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning, antingen på högskolenivå, gymnasienivå eller via en yrkeshögskola. Om du tidigare har relevant arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb