Utvecklare till Ellos Group

Rekryterare
Experis
Plats
Borås
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
0b73a0f4-846b-4c11-ab6a-c985a2f9f3ab
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en driven person som vill utvecklas i rollen som utvecklare i en ledande e-handelsgrupp? Då kan rollen som Fullstackutvecklare på Ellos Group vara helt rätt för dig. Sök jobbet idag och få chansen att bli en del av Ellos Group agila utvecklingsteam i Borås!

Vi söker nu en fullstackutvecklare till vårt Elpyteam. Elpy är Ellos Groups nya betallösning som erbjuder slutkonsument attraktiva betalningsalternativ. Ellos Group har jobbat med konsumentkrediter sedan 80-talet men det händer fortfarande mycket i branschen och just nu gör vi stora förändringar för att både möta kundernas krav på användarvänlighet samt ligga i fas med legala krav i alla fyra nordiska länder.

I ditt dagliga arbete jobbar du tillsammans i ett tvärfunktionellt team med andra utvecklare i en plattform som bygger på VueJS och NodeJS i frontendlagret och Java med Spring Boot, ActiveMQ och MSSQL Server i backendlagret. Vi har också en nysläppt app till IOS och Android som komplement till webapplikationen. Lösningen deployas i vårt on-prem kuberneteskluster och där vi som utvecklare har insikt i hela kedjan från utveckling till driftsättning.

Vi ser gärna att du har kunskaper i en del av vår stack och ju mer, desto bättre:
  • VueJs / NodeJs eller motsvarande modern webstack
  • Java
  • SQL

Om du har kunskaper i Docker, Kubernetes, Jenkins, ActiveMQ, Intershop och Elasticsearch är det meriterande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Ellos Group med Experis och du kommer att bli anställd hos Ellos Group. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Eva Ekdahl på telefonnummer: 0722-388150 eller via e-post: eva.ekdahl@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group - med huvudkontor i Borås - är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder kronor.

Liknande jobb

Liknande jobb