Är du vår nya systemadministratör?

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 14 januari 2021
Ref:
dac891f2-7a13-4d82-a8ed-32748b4119d9
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du intresserad av systemförvaltning och IT/teknik? Är du dessutom en erfaren systemadministratör på jakt efter ett nytt uppdrag? Då kan du vara rätt profil för oss, eftersom Experis nu söker efter en strukturerad och driven person till ett uppdrag hos en av våra kunder!

Ort: Göteborg eller Alingsås
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100 %, preliminärt 6 månader
Start: januari 2021

Om arbetet

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Experis, och ditt uppdrag är på plats hos en av våra uppdragsgivare. Du kommer att få arbeta som systemadministratör, med olika tekniskt administrativa uppgifter i kundens interna affärssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av systemförvaltning och IT/teknik. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är organiserad och noggrann. Du kan samarbeta med andra och tycker om att ta ansvar för administrativa arbetsuppgifter och dokumentation. Du har utöver detta också:
  • Erfarenhet som systemadministratör
  • Förståelse för identitets- och åtkomsthantering i allmänhet
  • Kunskap inom Windows Server rättighetsstrukturer / Active directory
  • Självgående, initiativrik och strävar efter struktur
  • Erfarenhet av användarstöd
  • God förmåga att dokumentera
  • God förmåga att uttrycka sig, i tal och skrift, på svenska och engelska


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatspecialist Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb