Tekniker till flera spännande roller!

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 23 januari 2021
Ref:
3337cd86-fba7-4f71-84f2-88022a4626f5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Gillar du utmaningar? Är du erfaren och/eller utbildad tekniker och har en känsla för service och kundkontakt? Då har vi jobb för dig!

Du som har erfarenhet och/eller utbildning som tekniker, se hit! Vi är intresserad av dig med såväl lite som mycket erfarenhet som supporttekniker eller nätverkstekniker, och med ett intresse för att bo och verka i Karlskrona med omnejd. Som konsult hos en av våra kunder på Experis får du möjlighet att jobba med spännande uppdrag i många olika branscher och bidra till samhällsnytta!

Om dig
För att lyckas i någon av rollerna hos oss och med våra kunder är det viktigt att du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till allas framgång och att du, liksom vi, anser att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du ser service och god kommunikation som två viktiga delar i ditt arbete och du drivs av att arbeta kvalitativt och lösningsfokuserat. Vidare så är det väldigt viktigt för oss att du trivs i din tekniska roll och får möjlighet att utvecklas inom ditt område. Vi tror också att nedan är några egenskaper som du känner igen dig i;
  • Engagerad
  • Ansvarstagande
  • Självgående
  • Flexibel

Meriterande om du har;
  • Certifikat inom ditt område
  • Relevant utbildning från t.ex. gymnasie, yrkeshögskola eller högskola.
  • Erfarenhet av olika IT-miljöer
  • Erfarenhet av arbete i projektform

Krav att du har;
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska


Om oss
Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi är stolta över våra värderingar People, Knowledge och Innovation, det är riktlinjer som genomsyrar allt vi gör i vår verksamhet.

People - att vi bryr oss om och respekterar individen, vilket innebär att vi litar på Dig, stödjer Dig och ger Dig möjlighet att förverkliga dina karriärmål.

Knowledge - vi delar med oss av vår kunskap och expertis. På så sätt kan vi förbättra våra erbjudanden, tjänster och relationer och samverka tillsammans.

Innovation - vi vågar vara innovativa och utvecklas. Vi utmanar hela tiden oss själva och kunderna för att hitta nya och bättre lösningar för dig som kandidat och konsult.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta Emil Rudvi, Konsultchef på Experis IT, på mailadress emil.rudvi@se.experis.com . Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV via knappen "Ansök nu" eller på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb