Vi söker firstline IT-Tekniker till Växjö

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
21e00091-94f0-43f1-8b29-0dc744aa3f00
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett brinnande intresse för IT och strävar efter att fortsätta utvecklas? Är du en framåt, problemlösare och serviceinriktad person som söker ett arbete som kundsupport inom IT på ett företag där din utveckling står i centrum? Vi på Experis växer och söker nu dig som vill jobba som IT- support hos vår kund i Växjö.

Vad innebär jobbet som IT-Support?

Som IT-Support kommer du i huvudsak att arbeta med kunder och deras IT-relaterade problem. Mer specifikt kommer du att via telefon och mail arbeta med att serva en kund som har stött på problem.

Till exempel kommer du att:

* dokumentera ärenden

* ge råd och hjälp vid tekniska problem

* kundkontakt/Service

Tjänsten är på heltid.

Vi ser gärna dig som har en utbildning inom eller har ett brinnande IT-intresse. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom IT-området och har erfarenhet av service/helpdesk och vi söker dig som har:

* Grundläggande kunskaper inom IT/Nätverkskommunikation/Bredband.

* gymnasieutbildning inom IT eller en eftergymnasial utbildning inom IT

* erfarenhet av liknande arbete eller tidigare erfarenhet inom IT

* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Liknande jobb

Liknande jobb