Vi söker Seniora Utvecklare inom IT!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
6541d4cb-7024-4b1d-8ecf-98ec3a2133a0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om du är en person som är bra på att lösa problem, har erfarenhet av at arbeta med systemutveckling och vill utvecklas vidare så kan vi ha ditt nästa uppdrag! Vi söker just nu efter erfarna utvecklare, både inom frontend och backend för konsultuppdrag. Experis arbetar i stora delar av landet och kan med breda kontaktnät öppna nya dörrar och möjligheter för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär jobbet som Senior Utvecklare inom IT?

Som Utvecklare inom IT kommer du sannolikt att arbeta med problemlösning, systemutveckling och programmering. Det finns goda möjligheter för att du kommer arbeta med vidareutveckling av redan befintliga system och nyutveckling, arbeta fram metoder, verktyg och processer för mjukvaruplattformar och arbeta med såväl dagligt underhåll som långsiktig förvaltning och utveckling av databaser och datasystem.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har kunskap inom exempelvis C#/.NET, C++, Java, JavaScript, Python eller andra programmeringsspråk. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område och har dessutom ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Har du arbetat agilt så är det meriterande.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb