Experis söker junior it-tekniker

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
4884edd2-91c0-4b14-83dd-003e63a92f4f
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker junior it-tekniker\r\n \r\nDet här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär rollen som It-tekniker?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att stötta verksamhetens slutanvändare i IT-relaterade frågor, agera verksamhetsstöttande gentemot bolagets alla funktioner och felsöka och genomföra avhjälpande underhåll tillsammans med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper av hårdvara som exempelvis PC, skrivare, scanners, mobiltelefoner etc.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med användarstöd, underhåll och installationer samt har goda tekniska förkunskaper.  Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Windowsmiljön, Active Directory, någon typ av ärendehanteringssystem, Windows server och nätverk. För att kunna gå vidare i processen är körkort ett krav.

Vi ser det som meriterande om du

* har en akademisk examen inom IT, projektledning eller teknik

* har goda kunskaper i Office-paketet

* har en stark utvecklingsvilja.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb