Experis söker Service Owner till Saab i Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 30 januari 2021
Ref:
5c7be059-61e6-42c9-9fe2-7b51e341636e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu dig som vill anta en spännande tjänst som Service Owner på Saab i Linköping. I din roll som Service Owner kommer du att ha ett nära samarbete med Service Managers och en bred skara av tekniker inom olika gebit. Tillsammans levererar ni IT-tjänster till Saabs samtliga affärsområden.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst kräver att du arbetar 100% på Saabs site i Linköping. Då uppdraget omfattas av försvarssekretess är det krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Som Service Owner äger du det strategiska och operativa ansvaret för det kontraktsbundna avtalet gentemot kund. Du ser till att säkra serviceavtal och kontrakt med tillhörande komponenter. Du ansvarar för design, byggnation, leverans och support under serviceerbjudandets hela livscykel. Du arbetar med at fånga krav från organisationen, återkopplar resultat och säkerställer att kontinuerliga förbättringar genomförs med syftet att optimera och förbättra verksamheten.

Du ansvarar för prissättning av tjänsterna och de ekonomiska resultaten av tjänsteleveransen.

Du ser till att nödvändig information och dokumentation är giltig, samt rapporterar mätvärden för utförande av tjänster till kund och ledning. Som Service Owner ser du till att säkra resurser och ser till att rätt förutsättningar föreligger rent arbetsmässigt i den funktionella lednings och tjänsteleveransorganisationen.

Din Profil

En viktig del i rollen som Service Owner är att ha en pågående och nära dialog med kunder och intressenter, varför det är viktigt att du har en god förmåga att etablera och upprätthålla goda relationer med andra. Du är förtroendeingivande till din natur, samt utför ditt arbete strukturerat och med ett stort driv. För att vara framgångsrik i rollen som Service Owner tror vi att du är en självständig strateg, socialt begåvad och kan anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Som Service Owner är det viktigt att du har en god grund att stå på kunskapsmässigt, ur ett IT-tekniskt perspektiv

Inom ditt ansvarsområde kommer du att ansvara för Saabs nuvarande IT-tjänster samt utveckla nya tjänsteerbjudanden. I rollen kommer du att arbeta med att följa upp IT-leveranser mot de Saabs affärsområden samt övriga organisationen. Det är viktigt att du är bekväm med, samt att du har erfarenhet sedan tidigare av att ha budgetansvar.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför samt godkänns i säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Liknande jobb

Liknande jobb