IT-tekniker till stort företag inom telekom!

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 21 januari 2021
Ref:
354bdd2a-0111-4116-8cb5-9846e46c1dc6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en passionerad IT tekniker med cirka 2-3 års erfarenhet av yrket? Är du redo att ta dig an nya utmaningar på ett stort telekomföretag? Just nu söker vi dig som vill jobba i en spännande roll som Informations- och kommunikationstekniker. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag som har start redan i januari. Tveka inte att ansöka redan idag!

Arbetsbeskrivning som IT tekniker

I rollen som IT tekniker (informations- och kommunikationstekniker) kommer du att vara placerad hos vår kund i deras User equipment / Workshop-team.

I den här rollen kommer du att installera och övervaka kostnadseffektiva tekniska lösningar för UW / Workshop och utföra underhållsaktiviteter i Lab- och datacentermiljö. Prestation mäts av Kvalitén på ditt arbete och att det uppfyller både vår kunds och användarnas krav och affärsbehov.

Ansvar och arbetsuppgifter:

Du kommer att planera, installera, underhålla och avveckla hårdvara inom UE (User equipment) samt arbeta i vår kunds verkstad för att tillverka kablar och mobila / UE-rack och andra speciella anpassningar på hårdvara /lösningar inom telekom.

Din profil

För att du ska trivas och passa för denna roll bakgrundsmässigt tror vi att du har minst en teknisk gymnasieutbildning och cirka 2-3 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll som IT-tekniker, gärna med inriktning på el. Vidare tror vi att du har följande kompetenser:
  • Hög kompetens inom modifiering och felsökning av hårdvara som mobiltelefoner och modulenheter.
  • God RF-kunskap inom det specifika området. T.ex. lödning av antenner och RF-kablar.
  • Bra erfarenhet av mekanikbyggande, t.ex. bygga mobil / User equipment rack
  • kunskap inom IT- processer -verktyg och -infrastruktur
  • Bra kunskaper på engelska, både muntligt och skriftligt


Som person tror vi att du är mycket IT intresserad och gillar problemlösning. Du har en förmåga att arbeta både självständigt och i team med personlig drivkraft och initiativ. Vi tror även att du drivs av kunskapsdelning och en "vi" känsla där du får använda din samarbetsförmåga till att nå bästa möjliga resultat.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker från och med januari och sedan löpande.

SEO: informations- och kommunikationstekniker, ICT tekniker, IT tekniker, RF-kunskap

Liknande jobb

Liknande jobb