Systemadministratör till Saab

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 13 januari 2021
Ref:
8717b114-4d4a-4cbb-b6ca-bc03cd554fc3
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till Saab i Linköping söker vi på Experis nu en Systemadministratör för ett konsultuppdrag på heltid. Önskad start är omgående och detta uppdrag förväntas pågå till slutet av november 2021, med god möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som systemadministratör kommer du att arbeta i Saabs pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget omfattar både drift, utveckling och uppgraderingar av olika system och miljöer, detta för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

För att vara framgångsrik i rollen som systemadministratör tror vi att du har en bred generell kompetens inom följande områden:

- Nätverk
- UNIX/Linux
- Windows
- Virtualisering
- Lagring/Storage

Din Profil
Det är meriterande om du har erfarenhet och kompetens inom följande områden:

- NetApp
- CommVault
- VMware
- CMDB
- Fortigate
- VxLan
- Ansible
- Checkpoint
- Cisco SW
- SCCM
- Fortigate
- OP5
- Puppet
- Horizon
- CyberArk
- BokS
- OneIdentity
- ServiceNow
- HAFT

Du har relevant utbildning inom till exempel data- eller systemvetenskap, alternativt motsvarande erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet av systemadministration och har arbetat brett inom området. Du har en god förmåga att dokumentera, både på svenska och engelska.

Som person är du tekniskt intresserad, nyfiken och strukturerad. Vi söker en person som snabbt kan komma in i arbetet, med högt engagemang och som vill lära sig mer och utvecklas. Då du kommer att ingå i ett team där du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det viktigt att du gillar att arbeta med andra. Särskild vikt kommer att läggas vid att du är öppen för olika typer av arbetsuppgifter och har viljan och förmågan att följa utvecklingen och förändringar inom ditt område.

Du har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språken i både tal och skrift.

För denna tjänst krävs det att du kan arbeta på plats i Linköping, distansarbete är därmed inte möjligt i detta fall. Då uppdraget omfattas av försvarssekretess är det ett krav att du har svenskt medborgarskap, samt godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Liknande jobb

Liknande jobb