CGI

Senior DW/BI-konsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, , Sweden
Annonserat
den 23 december 2020
Stängs
den 21 februari 2021
Ref:
J1220-2410
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Just nu är vi inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team inom Advanced Analytics & Business Intelligence i Malmö med en senior DW/BI konsult. Vi söker Dig som vill göra skillnad och som är genuint intresserad av möjligheterna att skapa en hållbar och stabil grund för kunderna att växa vidare på.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior DW/BI-konsult får du jobba tillsammans med duktiga kollegor i varierande uppdrag där vi både kan verka som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI's globala organisation och breda produkt- och tjänsteutbud tillför. Du kommer att ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet med att analysera, designa och utveckla DW/BI-lösningar i molnet och on-prem. Vi samarbetar och arbetar nära stora erkända partners såsom Microsoft och Google.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling hos våra lokala kunder. Du blir även en del av vårt nätverk av konsulter som finns över hela Sverige och som samarbetar i olika kompetensgrupperingar. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade lösningar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Du har en gedigen grund inom Microsoft/Google lösningar för DW/BI såsom Azure Data Factory/Data Lake/Synaps/DataBricks, SSIS, SSRS, SSAS, Power BI, eller motsvarande inom Google Cloud Platform. Du har erfarenhet eller är redo för uppdrag som ledare/arkitekt inom området. Då vi oftast arbetar i team med en blandning av juniora och seniora kollegor är det här en utmärkt roll för dig som har den tekniska kompetensen och vill utvecklas som ledare.

För att lyckas hos oss tror vi att du har:
• Minst 5 års erfarenhet av Microsoft eller Google DW/BI-stack som utvecklare.
• God förståelse för DW-arkitektur och datamodellering.
• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT.
• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter.
• Erfarenhet av att leda mindre team eller en önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss.
Om du har erfarenheter från nedan områden så är det givetvis väldigt meriterande:
• AWS, Advanced Analytics (AA) dvs statistik och datadriven affärsanalys, statistiska modeller i R/Python, Machine Learning (ML).

Möjligheterna att välja en karriärväg som passar just dig är stora på CGI. Du kan fortsätta utvecklas som expert eller prova olika ledarroller. Det finns även möjlighet för att ta dig an ett nytt område, inom exempelvis ML och AA. Vi har just nu flera pågående projekt där du skulle passa in. Detta är resultat av stora investeringar i kompetensutveckling i form av utbildningsinsatser av de allra bästa på Microsoft och Google, och labbmiljöer som gör det möjligt för oss att ligga i framkant. Vi har även arenor för kunskapsutbyte experter emellan.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till
Helena Elmqvist, Director Consulting Services, via mailadress: helena.elmqvist@cgi.com. Eller
Muamet Eski, Director Consulting Services, via mailadress: muamet.eski@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-02-28.

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb