Rådgivare och specialist - hybrida datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Umeå
Annonserat
den 21 december 2020
Stängs
den 26 januari 2021
Ref:
147765
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget och specifikt Umeå?Drivs du av ständigt lärande och att vara den där riktiga experten på nya tekniska lösningar?Just nu söker vi på Atea Umeå dig som tillsammans med oss och våra kunder vill arbeta med att utveckla och förvalta framtidens datacenterlösningar genom att nyttja de möjligheter somden moderna tekniken erbjuder.

Dinroll ilaget

I Umeå är vi totalt ca 90 kollegor i en unik kombination av kompetenser, fantastiska personligheter och stimulerande samarbeten. Våraförmågor hittar du inom design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar där tekniken står i fokus, men likväl inom områden som projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Tillsammans med vårakunderskapar vi förutsättningar för att bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Atea Hybrid Platforms är ett affärsområde inom Atea med fokus på att leverera, utveckla och förvalta lösningar inom server, lagring, virtualisering och nätverk. Vibehöver förstärka och bli fler inom detta område. IUmeå önskar vi att dutar en roll som teknisk specialist och rådgivare som tillsammans med kollegor och kunder kan bidra till att utveckla Hybrid Platformsområdets datacenterlösningar. Området innefattar server, lagring och virtualisering. Dina kontaktytor hos kund varierar men är i de flesta fall IT-chefer och tekniska beställare inom kundens IT-organisation. I rollen kommer du att samarbeta med dinakollegorlokaltsåväl som regionalt. Vi trorpåatt kompetensutbyte och samarbete stärker oss som lag och individuellt.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Du är en person som har lätt att lära dig ny teknik för att kunna omsätta nyvunnen kompetens i komplexa lösningar. Du är nyfiken på branschens utveckling inom området ochdu utmanar dig gärna själv genom att ta på dig kunduppdrag som ställer höga krav på djupt tekniskt kunnande. Du har en fallenhet för problemlösning och gillar tanken på ett stort personligt ansvar för leverera fungerande teknik med höga krav på tillgänglighet. Rollen kräver god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift och du är intresserad av att utveckla din pedagogiska kompetens. För att lyckas i rollen vill vi att du ska kunna visa på arbetslivserfarenhet från IT-branschen. Vi ser det också som en stor fördel att duhartidigare erfarenhet av taktiska dialoger med kund.Att du har arbetatsom konsultär meriterande. Du arbetar självgående,sätter höga mål för dig själv och sökeri detaktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur starkt präglad av framåtanda, humor och gemenskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontaktaTomas Olsson, Konsultchef, via tomas.olsson@atea.se alternativt telefonnummer090-712820. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb