Specialistsäljare Software Asset Management

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 24 januari 2021
Ref:
147758
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på Software Asset Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas hela erbjudande inom området Software Asset Management. I rollen som SAM Specialistsäljare på Atea Software bearbetar du både nya samt utvecklar befintliga kunder genom ett tätt samarbete med SAM konsulter, Account Managers och Specialistsäljare i hela Sverige. Till din hjälp har du ett av IT-branschens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och ett stort SAM team med bred och djup kompetens. Atea jobbar med de flesta stora mjukvarutillverkare såsom exempelvis Adobe, Cisco, Citrix, IBM, Microsoft, Oracle, Red Hat, Veritas, AWS och Vmware.

Dina arbetsuppgifter
 • Sälja Ateas hela Software Asset Management erbjudandesom består av både konsulttjänster och Licenshanteringsverktyg
 • Utveckla befintliga samt bearbeta nya kunder, med tydligt uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
 • Hålla utbildningar inom SAM området för både kunder och dina kollegor på Atea
 • Delta på diverse event för att presentera våra SAM tjänster
 • Samarbeta med kollegor i kundteam och partners.
 • Proaktivt hitta nya affärsmöjligheter samt bidra till att utveckla befintlig SAM affär till nästa steg
 • Vara behjälplig vid upphandlingar samt säkerställa befintliga avtalsförnyelser

Vad söker vi hos dig

Du är driven, motiveras av att göra affärer och ser alltid till kundens bästa. Återkoppling och uppföljning i alla riktningar är för dig en självklarhet. Du är bra på att skapa, utveckla och bibehålla relationer och är som person lyhörd, smidig samt förtroendeingivande. Du kan göra presentationer och har förmågan att på ett enkelt sätt förklara erbjudandet och nyttan både ur ett affärsmässigt och tekniskt perspektiv. Du har god vana av upphandlingar och m inst 5 års erfarenhet inom Software Asset Management
 • Djup kompetens kring licenshanteringsverktyg
 • Affärsmässighet med tekniskt stort intresse
 • Goda kunskaper av Excel, du är bekväm i att göra prissättningar
 • Lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska
 • Erfarenhet av konsult och tjänsteförsäljning

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Stafström, Chef Atea Software Services via camilla.stafstrom@atea.se alternativt telefonnummer 072 - 561 80 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb