Verksamhetsutvecklare Strategi/Analys/RPA

Rekryterare
Atea
Plats
Umeå
Annonserat
den 21 december 2020
Stängs
den 26 januari 2021
Ref:
147764
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget och specifikt Umeå? Drivsduavatt utveckla verksamheter med hjälp av nyatekniska lösningar? Just nu söker vi på Atea Umeå dig som tillsammans med oss och våra kunder vill arbeta för att effektivisera verksamheter genom att nyttja de möjligheter som moderna tekniska lösningar erbjuder.

Din roll i laget

I Umeå är vi totalt ca 90 kollegor i en unik kombination av kompetenser, fantastiska personligheter och stimulerande samarbeten. Våra förmågor hittar du inom design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningardär tekniken står i fokus men likväl inom områden som projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för att bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Atea Information Management är ett nybildat affärsområde inom Atea som formerades med fokus på att skapa värde genom att samla in, bearbeta och skapa beslutsunderlag genom den information och data som våra kunder äger. Vi ser att allt fler av våra kunder vill kunna samla in data, automatisera sina processer och fatta datadrivna beslut baserade på faktainsamling. Vi behöver förstärka och bli fler som kan fortsätta att driva denna utvecklingsresa.

I Umeå önskar vi att du tar en ledarposition och driver strategiska planer både tillsammans med våra kunder och internt, lokalt såväl som regionalt. Dina kontaktytor hoskundvarierar men är i de flesta fallIT-chefer, IT-strateger, VD, ekonomichef osv. I rollen kommer du att samarbeta med dina kollegor lokalt såväl som kollegor regionalt och nationellt. Vi tror på att kompetensutbyte och samarbete stärker oss som lag och individuellt.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Du är affärsmässig med god förståelse för både verksamhet, ekonomi och affärer. Du har erfarenhet av att skapa, etablera och underhålla långvariga relationer och drivs och motiveras av att nå såväl kundernas som Ateas mål och vision. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma rapporter, presentationer och beslutsunderlag anpassat för olika målgrupper och intressenter. För att lyckas i rollen vill vi även att du ska kunna visa på arbetslivserfarenhet från IT-branschen.

Vi ser det också som en stor fördel att du har tidigare erfarenhet av strategiska och taktiska dialoger med kund. Att du har arbetat som konsult och har kunskaper inom utveckling, krav- och processkartläggning och projektledning ser vi som meriterande. Du arbetar självgående, sätter höga mål för dig själv och söker i det aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kulturstarkt präglad avframåtanda, humorochgemenskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Boman, Konsultchef, via linnea.boman@atea.se alternativt telefonnummer 090-712866. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!