Experis söker Data Scientist för konsultuppdrag, Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 december 2020
Stängs
den 14 januari 2021
Ref:
d062fe65-8e6b-4104-a2e0-bbb33d6fb612
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker en Data Scientist som vill jobba med Utveckling av prediktiva modeller i marknadförings och försäljningssyfte. Har du erfarenhet av SAS, SQL och Python/Spark och vill jobba som konsult hos vår spännande kund i Stockholm? Sök tjänsten redan idag! Urval kommer att ske löpande.

Uppdragsperiod: 11/1 2021 - 30/4 2021

Uppdragsbeskrivning

Utveckling av prediktiva modeller i marknadförings och försäljningssyfte.

Du kommer att jobba i ett projekt som syftar till att förbättra och automatisera målgruppsurval för marknadsföring med säljande syfte. I projektet kommer data science funktionen delta med Senior data science kompetens som stöd och bollplank och även med business translator resurs som kommer att agera projektledare. Projektet kommer att drivas enligt agila principer och du kommer att i stor utsträckning planera ditt egna arbete inför sprintplanering. Utvecklingen av modellerna kommer att ske i SAS Institutes programvara (base SAS och EG). Vissa delar av projektet kommer även genomföras i kundens Cloudera plattform vilket innebär kodning i Python/Pyspark.

Till detta uppdrag efterfrågas kunskaper och erfarenheter inom:
  • SAS (base programmering och önskvärt även erfarenhet av produktionssättning samt EG och EM)
  • SQL
  • Python/Spark


Önskvärda kunskaper och erfarenheter innefattar:
  • Kunskap om agila metoder
  • Erfarenhet av datadriven marknadsföring
  • Svensktalande önskvärt

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Konsultchef Sophia Fredriksson på sophia.fredriksson @se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb