Account Manager till Halmstad

Rekryterare
Atea
Plats
Halmstad
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 31 januari 2021
Ref:
147768
Kategori
Drift & System, Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea söker kundansvarig säljare
Brinner du för försäljning och att skapa kundnytta? Är du intresserad av it och digitalisering? AteaHalmstadsökerdig som vill jobba som kundansvarig säljare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vårt kontor i Halmstad växer och just nu söker vi en proaktiv Account Manager som skall ansvara för försäljning av Ateas produktportfölj inom hela infrastrukturområdet till våra kunder i den privata sektorn. Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Halmstad som består av fyra kundansvariga som tillsammans med alla våra kollegor arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. Det finns även flera regionala och nationella lösningsspecialister som du kommer att samarbeta med till vardags. Vi hjälper varandra att lyckas, vi ger varandra arbetsglädje och vi jobbar mot gemensamma mål. Du ansvarar för säljprocessen, dvs. att genom kontinuerliga kundbesök skapa nya kundrelationer och affärer samt utveckla dessa i enlighet med Ateas erbjudande. Dina kunder är regionala och dina kund mötenskerhuvudsakligeni Halland.Enviktig del av rollen är att bygga goda relationer och skapa förtroende hos dina kunder och samarbetspartners. För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana, utveckla och förädla kundensIT -miljöför att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Försäljning av Ateas erbjudande inomkonsult- ochfunktionstjänstertill medelstora organisationer i Halland.
 • Samverka med utpekade lösningsspecialister, seniorkonsulter med olika specialistområden, Enterprise/IT-arkitekter och konsultchefer inom bolaget.
 • Sättadigin i och skapafördjupadkunskap om dina kunders verksamhet, bransch och omvärld.
 • Säkerställa och utveckla din försäljningsbudget fördelad över Ateas tre affärsområden:Information Management, DigitalWorkplaceoch HybridPlatform.


Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som kundansvarig säljareser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidaredinaprocesser.Duförstår vilka värden som driver kunden, och kan därigenom identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas förmågor.Med dintidigare arbetslivserfarenhet så bidrar du till en god insikt och förståelse av olika verksamheter. Du är verbaltvälformuleradi affärsdialoger,duhar lång vana av ochkänner dig komfortabel att driva affärer och kommunikationmedC- level (CIO/CDO, CFO, CEO)hos kunden.Vi ser att du har ett genuint intresse avatt skapa relationer ochgenom din arbetslivserfarenhet ett etableratnätverk inom olika branscher och företagi Halland.

För att lyckas irollensomkundansvarig säljare bör du ha följande kunskaper:
 • Minst två års dokumenterad erfarenhet av infrastrukturrelaterad tjänsteförsäljning,it-som-tjänst/cloud eller tjänsterinom Information Management.
 • Förståelse för strategiarbete och arkitektur inom IT, förändringsledning och verksamhetsutveckling. 
 • I dina tidigare roller bevisad förmåga att identifiera, förstå och föreslå lösningar i kunders affärs-och verksamhetsutmaningar/problem. 
 • Bakgrund från beställar- eller försäljningssidan och drivit nya digitaliseringsprojekt med fokus
  på effektmål och nytta. 
 • God vana inom Microsoft 365 med tillhörande applikationer.

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör avinformationsteknologioch tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Lindberg,Försäljningschef Halmstad, via Pontus.lindberg@atea.se.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Atea vill samlait-branschensstörsta hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass