Projektledare

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 2 februari 2021
Ref:
147767
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker Atea Eskilstuna dig som vill jobba som projektledare. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som projektledare ansvarar du för att hos våra kunder genomföra projekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål. Det innebär att du kommer leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. Projekten är inom it-infrastruktur vilket kan vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt och införandeprojekt. Till ditt stöd har du vår andra projektledare men även övriga hjälpsamma kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:
  • Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell
  • Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet
  • Samordna, informera och stötta projektdeltagarna


Vad söker vi hos dig

Du sätter höga mål för dig själv och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du eftersträvar att utvecklas och söker aktivt efter utmaningar. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens:
  • Kunna leda och engagera andra människor
  • Vara strukturerad och målinriktad
  • Att ha tidigare arbetat som projektledare är meriterande
  • Kunskap inom PPS och ITIL är meriterande


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, konsultchef, via fredrik.nilsson@atea.se alternativt telefonnummer 016 - 540 17 68. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb