Utvecklare inom Business Intelligence till Atea i Skellefteå

Rekryterare
Atea
Plats
Skellefteå
Annonserat
den 23 december 2020
Stängs
den 16 januari 2021
Ref:
147773
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att skapa värde i organisationer med hjälp av dataanalys? Har du tidigare arbetat med utveckling? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea i Skellefteå dig som vill jobba som BI-utvecklare inom beslutsstödsystem. Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Ett av Ateas satsningsområde är Analytics där vår målsättning är att bli ledande. Just nu fokuserar vi på att expandera med fler stjärnor inom BI där du kommer att tillhöra regionens affärsområde Information Management. I din roll kommer du tillsammans med laget i Skellefteå att stötta samtliga kunder inom regionen vilket kan innebära en del resande i tjänsten även om mycket sker digitalt. Du kommer att driva området framåt tillsammans med dina Analyticskollegor i hela regionen och ha ett nära samarbete med affärsområdeschefen.

Dina arbetsuppgifter
  • Utveckla beslutsstöd med tillhörande verktyg (Microsoft Power BI, Tableau etc.)
  • Tillsammans med lösningsarkitekt som stöd ansvara för genomförande av stora delar av BI-projekt
  • Arbetamed datalager
  • Arbeta aktivt och driva området tillsammans med dina Analytics-kollegor i hela region Norr.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du arbetar självgående och har ett affärssinne för att hitta nya affärer och trivs med att ta dialoger med kunder gällande deras behov och anpassar lösningen utifrån önskemålen. Du gillar att träffa nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du tar för dig, kommer med idéer och vågar ifrågasätta traditionella angreppssätt. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål och en hög kvalité.

För att lyckas i rollen behöver du:
  • Arbetat med utveckling inom beslutsstödsystem (t.ex. Microsoft Power BI eller Tableau) något år och är självgående inom området.
  • Ha goda kunskaper inom datalager och Azure
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lindberg, Konsultchef, 070-608 40 82, mattias.lindberg@atea.sealternativt Mikael Danielsson, Affärsområdeschef Information Management, 070-231 74 89, mikael.danielsson@atea.se.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb