CGI

Utvecklare

Förfaller i dag

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 december 2020
Stängs
den 28 februari 2021
Ref:
J1220-3015
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu behöver vi inom enheten Raindance förstärka vårt team med en erfaren utvecklare.
Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem med allt från fakturahantering och budgetering till e-handel. Om du jobbar med Raindance e-handelstjänster arbetar du i framkanten av svensk e-handel. Vi har många kunder i den offentliga sektorn, och Raindance e-handelsplattform används för att beställa allt från skolmat till läkemedel. Därför fokuserar vi på att förenkla användarnas arbete, så att sjuksköterskor och skolpersonal kan använda sin expertis till annat än att sitta i administrativa system.

Vi är ca 130 medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår utvecklingsenhet i Göteborg, där det sitter ca 25 st utvecklare.
Vi söker nu Dig som är en driven utvecklare som älskar programmering och gärna provar på nya tekniker och arbetssätt. På Raindance arbetar vi testdrivet och skriver ren kod, och vi hoppas att du också vill göra det!

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som Utvecklare kommer Du att tillhöra en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en bra blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa. I nya projekt ser vi alltid över om det finns något att förbättra eller byta ut i vår teknikstack.

Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

I dina arbetsuppgifter ingår:

Som Utvecklare på Raindance kommer du att arbeta med vår Marknadsplats som är en webbaserad e-handelstjänst. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat att:

• Skriva ren och testad kod, granska andras kod, och bidra till att hela produkten har en hög kodkvalitet.
• Arbeta i ett team med utvecklare och domänexperter, där alla tar gemensamt ansvar för att designa och implementera lösningar för våra e-handelstjänster.
• Bidra till en sund teknisk arkitektur för våra produkter

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren utvecklare, som både är driven när det gäller backend och frontend programmering och vill bidra till en produkt med bra kod. Vi arbetar agilt med stöd av Scrum och har ett tätt samarbete mellan utvecklare, domänexperter och testare - och även utvecklare i andra team. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Vi använder bland annat följande tekniker för våra produkter:

• Java
• SQL Server
• Angular och JSF
• JPA
• Solr
• HTML, Javascript och CSS

Har du även erfarenhet av Container-utveckling så är det meriterande.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Johan Jonasson, Utvecklingschef, johan.jonasson@cgi.com.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb