CGI

IT Projektledare inom Hälsa & Sjukvård, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 4 januari 2021
Stängs
den 5 mars 2021
Ref:
J1220-2547
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI arbetar vi sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med över 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala förändringsresan. Vi finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5 000 i 30 svenska städer från Malmö i Syd till Kiruna i Norr. I en tid när hälso- och sjukvården flyttar närmare människors liv och tekniken blir en möjliggörare för att leverera vård på nya sätt levererar våra experter framtidssäkra lösningar för att kunna skapa en bättre hälso- och sjukvård för alla.

Just nu söker vi en projektledare till vårt team i Malmö!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team med de främsta experterna inom datadriven hälsa- sjukvård, informatik och digitalisering. Vi vill tillsammans fortsätta att skapa Sveriges bästa team inom datadriven hälso- sjukvård. Våra kunder består av såväl vårdgivare och myndigheter som system- eller produktleverantörer.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Framtagning av strategier, processer, analyser inom IT i hälso- och sjukvård
• Projektplanering, utrullnings- och förändringsarbete
• Tekniskt kravhantering och validering

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som projektledare söker vi dig som har god IT- och mjukvaruförståelse med erfarenhet från hälsa & sjukvård. Du är van att arbeta i rollen som konsult och har tidigare jobbat i större projekt samt har ett intresse av att hantera en komplex intressentmiljö. För denna roll krävs det att du kan flytande svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss? Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Jessica Kumbier via mailadress jessica.kumbier@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-01-31.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.