Utvecklare flygsimulering till Saab

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 5 januari 2021
Stängs
den 26 februari 2021
Ref:
4c0623fe-08c1-4042-b532-39611e2dde8c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till Saab i Linköping söker Experis en utvecklare med 1-3 års erfarenhet till ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och som sträcker sig till november 2021. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till att därefter bli erbjuden anställning direkt hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Saab kommer du ingå i ett utvecklingsteam som arbetar med ny systemdesign på olika nivåer för flygsimulering. I dagsläget används följande tekniker; C, C++, Qt, Python, Bash, Git, Google test och CMake i arbetet. I arbetet ingår också att se till att stödja nuvarande system som redan är i drift. En stor del av din tid kommer att ägnas åt problemlösning för att se till så att systemet är så effektivt och optimalt som möjligt. Du blir en del i ett utvecklingsteam där du får möjlighet att samarbeta tätt med dina kollegor och bli expert inom ditt område.

Din Profil

För att passa för denna tjänst tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning och examen från universitet eller högskola inom ex. programmering, systemvetenskap eller dylikt. Du har 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande tjänster där du skaffat dig erfarenhet inom C, C++, Python, Bash, Git Google test och CMake. Teamet arbetar I Unix/Linux-baserad utvecklingsmiljö varför vi gärna ser att du är bekant med detta sedan tidigare.

En förutsättning för att vara framgångsrik samt trivas i rollen är att du har förmågan att snabbt kunna anpassa dig efter nya tekniker, miljöer och uppkomna situationer. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer, samt kan driva både ditt, andras arbete och det gemensamma projektet framåt. Du kan arbeta självständigt likväl som i team. Som person är du nyfiken, analytiskt lagd och har en förmåga att snabbt kunna se logiska sammanhang. Du är noggrann och strukturerad till din natur.

För denna tjänst krävs att du behärskar svenska och engelska mycket väl, både i tal och skrift.

Då du kommer att arbeta på ett säkerhetsklassat område som omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap samt godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb