Nätverkstekniker sökes till spännande uppdrag

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 5 januari 2021
Stängs
den 3 februari 2021
Ref:
5f910bf4-085e-4dff-9f52-269fb006d943
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu efter en erfaren nätverkstekniker till ett konsultuppdrag om hos Saab i Linköping. Detta är ett uthyrningsuppdrag med start omgående, där du kommer att vara anställd av Experis med placering onsite i kundens lokaler i Linköping. Inledningsvis kommer uppdraget att pågå fram till 2021-06-30 med god möjlighet till förlängning. Arbetstiderna kan komma att variera varför det krävs att du är flexibel.

Om tjänsten

Som nätverkstekniker består dina arbetsuppgifter av installation, drift och underhåll samt felsökning av produkter och tjänster relaterade till nätverksområdet. Du kommer att arbeta med nätverksutrustning såsom routrar, access-punkter och switchar, VPN-teknik, samt brandväggar (Fortigate/Checkpoint) och routing-protokoll. Vidare kommer du att arbeta med konfigurering, optimering och analyser av företagets befintliga IT-infrastruktur. Även en hel del dokumentation förekommer i tjänsten både på svenska som engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom nätverksområdet med flera års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har mycket god kännedom gällande olika nätverksmiljöer, övervakning, scriptning och automatisering. Vidare har du god kännedom gällande LAN, Cisco, Cisco ISE och Citrix SD-WAN. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med brandväggar, allra helst Fortigate/Checkpoint, har du dessutom kunskap inom Datacenter Cisco ACI är det meriterande.

Som person är du handlingskraftig, noggrann och analytisk. Du har förmågan att på ett ansvarsfullt och självständigt vis driva ditt arbete framåt. Då du kommer att ingå i ett team så det viktigt att du även kan, samt gillar att samarbeta med andra. Vi tror att en av dina stora drivkrafter är att arbeta med ständiga förbättringar och optimeringar av den befintliga IT-miljön.

Då arbetet innefattar en hel del dokumentation och kontakt med interna och externa intressenter är det viktigt att du behärskar svenska och engelska mycket väl, både i tal och skrift. Du kommer att arbeta på ett säkerhetsklassat område som omfattas av försvarssekretess varför svenskt medborgarskap samt godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb