IT-Konsult

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro
Annonserat
den 5 januari 2021
Stängs
den 4 februari 2021
Ref:
6fc4f0a3-95a8-4124-9cab-b89f2bfcfb1a
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver löpande IT-konsulter inom Projektledning, Systemsutveckling, Kravanalys och Testning.

Våra uppdragsgivare i Mälardalen växer och behöver förstärka med duktiga IT-konsulter. Känner du dig beredd att ta nästa steg i karriären? Är utsikten att få arbeta med exempel projektledning, systemutveckling, infrastruktur, IT-säkerhet, programmering, serverdrift, systemunderhåll, kravhantering eller testning i en stor organisation något som lockar dig? Eller känner du helt enkelt att det är dags att byta arbetsplats och dessutom kunna få bra betalt, så har du kommit rätt.

Till dessa uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller arbeta som underkonsult hos oss på Experis.

Arbetsuppgifter

I rollen som exempel projektledare, systemutvecklare, testare, testledare och kravanalytiker kommer du framförallt att agera inom olika IT-projekt, aktivt delta i implementering av nya system, vara med och ansvara för utveckling, support av verksamhetens digitala tjänster eller ansvara för att kravställning, implementering och testning sker på ett korrekt sätt eller leda projekt inom IT-området som syftar till att effektivisera all administration inom företaget eller driva olika IT-relaterade frågor och verka för att policys och regelverk inom IT uppdateras och efterlevs.

Den vi söker

Du har en utbildning i IT, projektledning, programmering, systemering eller data- och systemvetenskap samt några års erfarenhet av systemintegrationer, att har arbetat i ex Team Foundation, .Net, C#, MVC m.m, arbete med större integrationer, projektledning av större IT-integrationer eller projektledning av större systemleveranser och att ha arbetat med IT-frågor i ett större företag.Det är meriterande om du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Som person är du analytisk, ansvarsfull, driven, helhetstänkande, initiativtagande, kommunikativ, konstruktiv, noggrann och strukturerad och effektiv, engagerad och framåt och du drivs av att få arbeta med människor, tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör, möjligheten att få komma in i ett starkt team, att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter, att få jobba med komplicerade och långsiktiga projekt och att få ansvar för genomförandet av stora projekt. Du är en trevlig och samarbetsvillig kollega och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Att arbeta som konsult på Experis IT

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Liljeholm på telefonnummer 019-16 65 50 eller e-post martin.liljeholm@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om Experis IT

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Liknande jobb

Liknande jobb