CGI

Senior Database Administrator

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 8 januari 2021
Stängs
den 10 mars 2021
Ref:
J1220-3116
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Just nu söker vi DBA till vårt team i Stockholm.

Framtida arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med design, utveckling och förvaltning av lönesystemet POL till våra kunder som är stora och medelstora företag inom privat sektor.

Din roll är att:
• drifta våra kunders miljöer, primärt inom vårt kompetensområde databas
• hantera installationer, uppgraderingar och migrering
• göra prestanda- och problemutredningar
• utveckla och förbättra graden av automation i våra databastjänster
• vara ansvarig för paketering av databaskod inför deployement till produktion.

Systemets data är lagrat i databasen MS SQL Server.

Är du den vi söker?
Sökande till denna tjänst skall ha dokumenterad erfarenhet av design, utveckling och förvaltning i MS SQL Server-miljöer.

För att trivas i rollen bör du ha:
• lång erfarenhet av databasadministration i SQL Server.
• erfarenhet av felsökning och att lösa databasintegritetsfrågor, prestandaproblem, blockering, anslutningsproblem, säkerhetsfrågor etc.
• erfarenhet av Performance Tuning, frågeoptimering, med hjälp av Performance Monitor, SQL Profiler och andra övervaknings- och felsökningsverktyg.
• möjlighet att upptäcka och felsöka SQL Server problem relaterade till CPU, minne, I / O, diskutrymme och andra resurser.
• stor kunskap om säkerhetskopior, återvinning modeller databas DBCC kommandon.
• experterfarenhet av att implementera operativ automation.
• stor kunskap av index, indexförvaltning, integritetskontroller, konfiguration, patchning.
• erfarenhet av statistik arbete, hur index lagras, hur de kan skapas och hanteras på ett effektivt sätt.
• kunskap om SQL Server verktyg (Profiler, DTA, SSMS, DMVs system sprocs).
• förmåga att skriva och felsöka SQL kod och design (lagrade PROC, funktioner, tabeller, vyer, triggers, index, begränsningar).
• erfarenhet av TFS.

Du har förmåga att skapa en stark gemenskap i dina projekt, med dina kollegor likväl som med övriga delar av produkt- och supportorganisationen inom POL. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål. Utöver det vill vi att du har god kommunikativ kompetens och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Det är önskvärt att du har högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller liknande. Meriterande är även erfarenhet av löne- eller HR-system.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information, kontakta gärna Carl Gerhardsson, 070 374 92 86

Ansök till tjänsten senast 7 mars 2021.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb