Experis söker .Net-utvecklare, Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 januari 2021
Stängs
den 23 januari 2021
Ref:
ca12f6c7-f011-4f6f-b20a-0390ed55b1df
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Starta året med nytt konsultuppdrag! Experis söker en erfaren .Net-utvecklare till vår kund i Solna!

Uppdragslängd: 2021-01-08 - 2021-06-30

Omfattning: 100%

Kunden är i behov av en erfaren utvecklare till ett av team som förvaltar och vidareutvecklar ett kontorssystem till en av de större svenska bankerna.

För att passa i rollen är du en person som vill förstå kundens behov och hjälpa kunden att hitta den rätta lösningen. Vidare tror vi att du har:
  • Utvecklingserfarenhet 5+ år, kompetens inom .NET är stort plus
  • Kodkvalitetstänk med långsiktighet i åtanke (clean code, modularitet, testbarhet, etc.).

För att trivas i rollen tror vi att du är social, nyfiken och uppskarrat att arbeta i team.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Konsultchef Sophia Fredriksson på sophia.fredriksson @se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb