Onsite tekniker till Volvo Bussar i Borås!

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 januari 2021
Stängs
den 14 februari 2021
Ref:
68206c30-62be-47ac-997e-3873ae903d31
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren IT-tekniker med vana från fabriksmiljöer? Vi på Experis söker dig som ska jobba hos Volvo Bussar och deras fabriker i Viared, strax utanför Borås. Låter detta som något du har erfarenhet av och vill jobba vidare med? Sök denna tjänst redan idag, då vi håller intervjuer löpande!

Arbetstider: Kontorstid (8.00-17.00)
Omfattning: 100 %
Plats: I Viared, strax utanför Borås
Start: januari 2021

Vad kommer du få jobba med?

Som konsult hos Experis IT kommer du vara anställd hos oss och vara ute på uppdrag hos Volvo Bussar. I detta uppdrag kommer du att få vara med och bidra till framgång i olika projekt med anställda inom organisationen, samt även med kunder och leverantörer. Du kommer inneha rollen som Infrastructure Operations Specialist, och arbeta hands on som tekniker i fabrikerna, där ditt ansvar är att se till att olika IT-komponenter fungerar som de ska för de som arbetar där.

Mer information om tjänsten och företaget ges vid en personlig intervju!

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarsfull och självgående eftersom du får mycket ansvar på plats i fabrikerna. Eftersom du kommer vara i kontakt med personer i olika roller ser vi också att du är serviceinriktad, samtidigt som du är målinriktad med fokus på leveransen.

Om dig och dina kvalifikationer
  • Erfarenhet som onsite-tekniker
  • God kunskap om nätverk
  • Vana av fabrik- och produktionsmiljö inklusive:
    - test och verifiering
    - distribuera applikations- och infrastrukturkomponenter i produktionsmiljöer (onsite)


Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från Volvo Bussar, och deras tekniska tjänster- och servicekomponenter


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb